''Kommer visa sig vara ett fynd''

Bild till nyheten ''Kommer visa sig vara ett fynd''
Liverpoolmanagern Brendan Rodgers tror att Emre Can och prislappen på 9,75 miljoner pund kommer visa sig vara ett fynd över de kommande åren.

''Han spelade på högersidan i trebackslinjen mot Sunderland, därefter flyttade vi upp honom i en offensiv mittfältsroll och sedan tillbaka i något utav en ytterroll. 

''Det är en av anledningarna till varför vi köpte honom - han är en komplett fotbollsspelare och ibland hittar du de som är väldigt bra, men som också kan spela på alla möjliga positioner. 

''De är spelartypen som är kapabla att spela taktiskt och styra matcherna. Det var inte konstigt att han skulle behöva lite tid efter att ha flyttat till ett nytt land som ung. 

''Han saknade erfarenhet, men du får komma ihåg att han bara hade ett års full speltid. Han kom fram i Bayern München och flyttade till Bayer Leverkusen - vilket är det enda året han har i ryggen på den här nivån.

''Han har visat sitt värde och det finns inga tveksamheter om att han kommer visa sig vara ett fynd för oss över de kommande åren.

''Det var en del pengar för en ungdom men han är en stor talang och fantastisk spelare. Han är anpassad för Premier League.

''Emre är en fin spelare: duktig med båda fötterna, har bra balans och aggressivitet i sitt spel. Han är multifunktionell i form av att kunna lira på flera olika positioner.''


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer