"Sturridges skadehelvete över"

Bild till nyheten "Sturridges skadehelvete över"
Efter drygt en månad av tuff rehabiliteringsträning i USA återvänder Daniel Sturridge till Melwood idag. Brendan Rodgers tror att 25-åringens skadehelvete är över.

Sturridge har tillbringat tid i både Los Angeles och Boston för att behandlas och tränas av några av världens ledande specialister på idrottsskador. Den skada som gäckat anfallaren mest är en avriven lårmuskel.

Sturridge har inte spelat sedan bortamatchen mot Tottenham i slutet av augusti.

"Vi har tagit Daniels problem på största allvar och för att få honom ok igen. Det han har gjort för att förebygga skador har inte fungerat tidigare, när man ser till alla problem han har haft. Så enkelt är det", säger managern Brendan Rodgers.

"När du har nio skador i ett enda lår och dessutom flera andra skador, måste man se till rutinerna. För oss handlar det om att göra allt som står i vår makt för att få ut så mycket som möjligt av spelaren."

"Han har jobbat hårt med specialister i USA och de har gjort 3/4 av jobbet. Vi har haft videokonferenser och följt rehabiliteringen. Nu kommer han tillbaka och förhoppningsvis betyder det att vi har en ny spelare för resten av säsongen."

"Daniel återvänder till Melwood idag. Han kan inte köra igång med full träning på en gång, men han är inte långt borta. Nu handlar det om att fullfölja den sista delen av rehabiliteringen."

"Vi har inte sett ut någon comeback-match i det här skedet. Vi får se hur han fungerar när han är tillbaka."

"Daniel är helt klart en nyckelspelare för oss. Hans snabbhet är skrämmande och hans touch och rörelse är också riktigt bra. Han har också förbättrat defensiven när det gäller att pressa bollförare."

"Han har tidigare visat vad han kan uträtta när han är frisk. Vi hoppas att han kan hålla sig skadefri och leda oss på topp under de kommande åren."

Källa: Liverpool Echo


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer