''Vet hur mycket FA-cupen betyder''

Bild till nyheten ''Vet hur mycket FA-cupen betyder''
Efter att ha skickat Liverpool vidare till nästa omgång av FA-cupen med sina två mål snackade Steven Gerrard om betydelsen av FA-cupen.

''Jag hade antagligen sett matchen från läktaren om jag inte hade spelat för klubben, så jag vet vad det betyder för varje supporter'', sa Gerrard till BBC Sport efter matchen.

''Därför försöker jag alltid att göra mitt bästa, men jag vet att det inte är möjligt i varje match. Det spelar ingen roll om jag möter AC Milan i Champions League eller Wimbledon.

''Jag njuter alltid av FA-cupen. Jag växte upp med turneringen och detta blir sista gången jag spelar i den, så jag försöker att göra så mycket som möjligt av situationen genom att försöka gå hela vägen till finalen.

Gerrard passade också på att hylla AFC Wimbledon som stod för en tuff kamp om avancemanget till den fjärde rundan där ett hemmamöte med Bolton väntar för Liverpool.

''Vi förväntade oss att de skulle ge oss en match'', fortsatte lagkaptenen. ''Det är tjusningen av FA-cupen. Det spelar ingen roll vilken tabellposition du ligger på eller hur formen ser ut. Det blir alltid jämt.

''Jag tycker att deras manager kan vara väldigt stolt över deras insats. De gav oss ett rejält test.

''Jag har hört att vi har Bolton på hemmaplan i nästa runda och det kommer bli en ny utmaning.

''Jag känner faktiskt Neil Lennon (manager för Bolton) hyfsat bra och vet att han kommer ställa upp med ett lag som blir svårt att besegra. Vi tar varje match som den kommer.''


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer