Echo: Origi ansluter i januari

Bild till nyheten Echo: Origi ansluter i januari
Lokaltidningen Echo rapporterar att Liverpool ser ut att hämta in Divock Origi redan under januarifönstret.

Journalisten James Peace skriver att Liverpool kommer betala 3 miljoner pund extra för att belgaren ska flytta till Anfield ett halvår tidigare än planerat.

Origi, som skrev på för Liverpool i somras till ett värde av 10 miljoner pund, skulle egentligen ha spenderat hela säsongen i sin nuvarande klubb Lille.

''The Reds'' är dock i behov av mer anfallskraft och ska nu vara redo för att säkra sig Divock Origi redan under januarifönstret.

Klubbarna har inte kommit överens om ett avtal men diskussionerna har påbörjats och Liverpool-ledningen ska vara positiva till att båda parterna når en överenskommelse. 

Lille ligger för tillfället på 13:e plats i Ligue 1 och Origi har bara gjort fyra mål hittills den här säsongen - senast i oktober. 

Origi hade gett Brendan Rodgers desto fler anfallsalternativ inför våren när laget ska försöka knipa en Champions League-plats.

Italienske duon Mario Balotelli och Fabio Borini har en osäker framtid på Merseyside, medan Daniel Sturridge förväntas återvända till Melwood under den kommande veckan för att slutföra sin rehabilitering av lårskadan.

LFC hoppas att Sturridge ska vara redo för spel i dubbelmötet med Chelsea i Capital One Cup-semifinalerna i slutet av månaden.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer