Neville med lovord för anfallstrion

Bild till nyheten Neville med lovord för anfallstrion
Gary Neville sitter i Sky Sports-studion tillsammans med Jamie Carragher varje måndagkväll. Neville hade fina lovord för Liverpools anfallstrio i gårdagens sändning.

''Anfallsfotbollen är tillbaka för Liverpool och det är trion på topp som ligger bakom allt'', sa Neville.

''Du tänker tillbaka på Liverpool från i våras - de är inte på samma nivå eftersom det var en otroligt hög standard med Sterling, Suarez och Sturridge - men när du kollar på deras anfallstrio under de fem eller sex senaste matcherna jämfört med tidigare så får de desto fler skott per match.

''Där finns mer aktivitet, saker och ting sker, mer rörelse och snabbhet.''

För första gången den här säsongen lyckades Liverpool producera fyra mål i en och samma match.

''De körde över Swansea i 60-70 minuter. Gästerna kom hit med en intention att spela säkert, men slets sönder av fina passningar och bra rörelser'', fortsatte den före detta Man United-försvararen.

''Trion längst fram gillar verkligen att utmana försvararna. Även i matcher när de inte fått utdelning som mot Manchester United och Arsenal - har de fortfarande varit ett rejält hot.''

Neville tyckte också att Raheem Sterling hade tur som slapp en utvisning.

''Hur kan domarna, i någon form, ha missat det där?'', sa han. ''Huvuddomaren och linjemännen kommer att tappa trovärdighet om de säger att de inte såg någon av situationerna'', avslutade Neville som även pekade på Jonjo Shelvey-incidenten.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer