Framgången ligger i Sterlings frisyr

Bild till nyheten Framgången ligger i Sterlings frisyr
Matchhjälten Raheem Sterling avslöjade efter Burnley-vinsten att nyckeln till målskörden ligger i håret.

Sterling kritiserades rejält efter 3-0-förlusten mot Manchester United för drygt två veckor sedan då han missade flera jättelägen. Nu har engelsmannen gjort tre mål på tre matcher.

''Det är alltid skönt att åka hem med en trepoängare från bortamatcherna. Burnley gjorde det väldigt svårt för oss men jag tyckte att försvaret fungerade bra och tillslut lyckades vi göra mål.

''Före matchen bestämde jag mig för att runda målvakten om chansen skulle uppstå, så det var allt jag tänkte på efter en fantastisk passning från Philippe (Coutinho).''

Raheem har fått en central roll i Liverpools laguppställning efter att Brendan Rodgers valt att börja spela en 3-4-3-formation.

''Jag är glad över att få spela var som helst för klubben. Jag har spelat centralt men avslutade matchen på mittfältet i dag. Det viktigaste är att vi vinner matcherna.

''Vi tar det steg för steg och jag tycker att du kan se från de senaste matcherna att tron är tillbaka i grabbarna - även när det inte går vår väg.''

Liverpool ligger sju poäng bakom fjärdeplacerade Southampton som innehar den sista Champions League-platsen. Sterling tror att laget kan blanda sig in i striden om resultaten börjar falla på plats.

''Vi har inte fått starten som vi hade hoppats på men om vi kan jobba hårt och knipa en del poäng under jul och början av nästa år så tror jag att vi har en stor chans.''

Sterling fick också frågor kring sin nya frisyr: ''Jag hade inte gjort mål på ett par matcher så jag bestämde mig för att ändra på lite grejer. Matchen därpå gjorde jag mål och nu får jag försöka fortsätta i samma spår'', avslutade 20-åringen.

Raheem satte sitt 18:e mål på 103 matcher för Liverpool i eftermiddags.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer