Liverpool - Arsenal (2-2)

Bild till nyheten Liverpool - Arsenal (2-2)
En minst sagt händelserik match som slutade 2-2 efter en sen kvittering utav Martin Skrtel.

Liverpool inledde klart bättre än Arsenal och hade ett sort spelövertag stora delar utav matchen. Formationen fungerade bra då Henderson och speciellt Markovic kom upp väldigt högt upp i planen och var med i anfallen.

I den 45' minuten kom matchens första mål genom Coutinho assisterad utav Henderson, efter att Liverpool erövrade tillbaka bollen högt upp i plan. Ett lågt avslut som via stolpen kunde hitta nätmaskorna.

Men glädjen varade inte länge då Debuchy i den 46' minuten kunde nicka dit kvitteringen efter en rad tveksamma dueller i straffområdet.

I den andra halvleken så fortsatte Liverpool att ha mycket boll och kontrollera matchen, men trots detta så var det Arsenal som tog ledningen genom Olivier Giroud i den 64' minuten.

Rickie Lambert och Fabio Borini kom in i slutet utav matchen för att trycka in kvitteringen, men det blev en kortvarig sejour för italienaren. Det första gula kortet kom efter att han protesterade vid ett inkast. Sedan gick han in högt och vårdslöst med dubbarna före och drog på sig sitt andra för kvällen.

Liverpool fortsatte trycka på och i den 96' minuten kom kvitteringen genom en hörna där Martin Skrtel nådde högst.

Trots ett stort spelövertag fick Liverpool nöja sig med ett lika och matchen slutade 2-2.

Många spelare presterade bra idag, men vem matchens lirare enligt dig? Kommentera nedanför!