Gerrard: LFC perfekt för Sterling

Bild till nyheten Gerrard: LFC perfekt för Sterling
Raheem Sterling har ännu inte skrivit på en kontraktsförlängning. Men uppmanas att göra det. "Jag menar att den här klubben är perfekt för honom", säger Steven Gerrard till Echo.

Sterling har 2,5 år kvar av det nuvarande avtalet och ska ha fått erbjudande om ett nytt värt cirka 70-75 000 pund i veckan exklusive olika bonusar. 

Men 20-åringen har ännu så länge valt att avvakta. Missnöje med lönen? Eller vill han ha vissa garantier för klubbens framtida satsningar, innan han kritar på? 

Hans egen kapten anser att han ska stanna på Anfield.

"Jag hoppas det, för jag anser att den här klubben är perfekt för honom, speciellt de kommande åren. Här kommer han att få spela nästan varje vecka och fansen älskar honom."

"Han kan fortsätta sin utveckling och bli en topp-toppspelare. Jag hoppas verkligen att folket runt honom ger honom de rätta råden, eftersom han bör stanna. Raheem har enorm potential, men han måste fortsätta att lära och han måste vilja det själv."

Sterling missade flera klara chanser i 0-3-förlusten mot Man United, men lyckades göra sina två första mål på drygt tre månader borta mot Bournemouth i onsdags.

"Det var frisyren, var det inte? Det var nog därför han gjorde mål. Ingen kände igen honom då han kom in, han har föryngrat sig 10 år med den där frisyren", skojar Gerrard.

"När du tittar upp så ger han dig alltid ett alternativ och det är något jag haft tur med under min tid med spelare som Fernando Torres och Michael Owen. Finns inget bättre för en mittfältare när du tittar upp och ser någon som springer med fart och söker ytor. Jag såg det hända flera gånger mot Bournemouth och förhoppningsvis fortsätter han med det eftersom det särar på försvarslinjer och skapar chanser."

"Raheem kan spela var som helst i framtiden, han är så intelligent. Han måste ha in det i repertoaren för att bli en spelar av toppklass. Han fick lite kritik för missarna i helgen, men jag anser att hans insats var strålande på det stora hela. Det enda som saknades mot United var ett mål och istället kom det mot Bournemouth. Det är också spännande för oss alla att han är engelsman - och han kommer att bli en spelare av absolut topp-toppklass."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer