Brendan: Vi tänker fortsätta fightas

Bild till nyheten Brendan: Vi tänker fortsätta fightas
Utslagna ur Champions League, nionde plats i ligan... Liverpoolmanagern Brendan Rodgers är pressad, men tänker inte ge upp utan fight. "Vi kan fortfarande vända det här och se till att det blir en framgångsrik säsong", säger han.

"När man inte klarar att kvalificera sig (läs: Champions League) så är det väntat att alla granskar vad vi håller på med. Alla från styrelsen och nedåt blir analyserade och kritiserade", säger Rodgers. 

"Det finns bara en lösning och den är mycket enkel: att fortsätta att fightas och förbättra vårt spel och våra insatser. Det gäller såväl managern som spelarna."

"Besvikelsen är förstås stor efter det som hände i tisdags, men vi måste fightas resten av säsongen och se till att nå framgång. Vi ska fightas så mycket vi kan för att se till att det inte dröjer ytterligare fem år innan vi återvänder till Champions League."

"Det är en spännande period framför oss och vårt enda fokus handlar bara om att ta en match i taget."

Liverpool kommer att spela åttondelsfinal i Europa League i februari, vilket medför matcher på torsdagar och söndagar.

"Det bekymrar mig inte ett dugg, ärligt talat. Det är en fin turnering, bra erfarenhet för spelarna och vi vill göra bra ifrån oss i Europa League. Vinnaren får en plats i Champions League."

"Men bortsett från det vill vi också hamna bland de fyra första i ligan och det är fortfarande något som vi kommer att fightas för."

Källa: Liverpool Daily Post


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer