Rodgers: Vi visar kämpaglöd

Bild till nyheten Rodgers: Vi visar kämpaglöd
De tre senaste matcherna har slutat med en oavgjord och två segrar. Kämpaglöden är på väg tillbaka, och konkurrensen om platserna är bara positivt.

Efter 2-2 resultatet mot FC Ludogorets för någon vecka sedan har Liverpool hunnit med att spela två matcher i Premier League. Seger mot Stoke och nu senast mot Leicester.

Rodgers förklarar att han är mäkta nöjd över lagets respons efter 3-1 förlusten mot Crystal Palace.

"Enligt mig så kunde vi inte vara längre ner i botten än vad vi var efter Palace-matchen. En dåligt genomförd match, vi spelade inte alls bra."

"Vi arbetar oss tillbaka, spelarna krigade på riktigt bra mot Leicester."

"Du måste förtjäna en plats i laget. Hela truppen kämpar på och har de senaste matcherna fixat bra resultat. Vi klättrar steg för steg i tabellen."

Mignolet "ryggade" in bollen i eget mål, Lallana, Gerrard och Henderson gjorde varsitt mål i 3-1 segern borta mot Leicester. ¨

Rodgers reflekterar. "Det var ett väldigt bra framträdande, och en väldigt skön seger. Leicester har endast förlorat 1 match på hemmaplan under säsongen."

"Vi jobbade hårt, blev tillbakapressade stundtals, men jag sa i halvtid att vi måste försöka försvara oss högre i planen och då ökar chansen att vi vinner matchen, vilket vi sedan gjorde."

"Den andra halvleken var bättre än den första, vi pressade bra och såg vassa ut när vi anföll."

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer