Henderson: Nio poäng är målet

Bild till nyheten Henderson: Nio poäng är målet
Mål för andra veckan i rad. Har det äntligen lossnat framför mål för Jordan Henderson?

Avsparkstid 20.45 är något som tycks passa vice-kaptenen alldeles utmärkt. För andra gången inom loppet av en vecka har han satt bollen i nät, båda gångerna snyggt framspelad av Raheem Sterling. 2–1-målet borta mot Ludogorets för en vecka sedan följdes upp med att Henderson igårkväll spikade slutresultatet mot Leicester på King Power Stadium.

”Visst, det är alltid kul att göra mål, men det viktigaste är – precis som jag alltid säger – att ta tre poäng. Det spelar ingen roll vem som gör målen, jag är bara glad över att jag kan vara med och bidra till att vi vinner matcherna.”

”Med tanke på vilken kvalité vi har i våra offensiva pjäser så vet vi att vi kan straffa våra motståndare när chanserna väl dyker upp. Gårdagens insats är jag mycket nöjd med, speciellt andra halvleken.”

Med två raka segrar har självförtroendet fått sig en skjuts i rätt riktning inför helgens match mot Sunderland på Anfield. Det blir ett speciellt möte för Jordan Henderson som ställs mot sitt gamla lag. Och något annat än vinst existerar inte i hans tankar när han blickar fram mot matchen.

”Att ta nio poäng den här veckan vore enormt bra för oss. Men det blir tufft, Sunderland är ett bra lag. Det såg vi inte minst i helgen, då de plockade poäng av Chelsea.”


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer