Lambert och Lucas får beröm

Bild till nyheten Lambert och Lucas får beröm
Brendan Rodgers gillade vad han såg av Rickie Lambert och Lucas Leiva mot Ludogorets. Det mesta talar för att duon får nytt förtroende mot Stoke i morgon, lördag.

"Jag är glad å Rickie Lamberts vägnar och vad han har visat i de två senaste matcherna, för han har väntat tålmodigt på att få chansen", säger Liverpoolmanagern till Echo.

"Han bidrog mycket till vårt resultat med sin insats och det är vad jag var ute efter. Jag vill ha ett lag som ska arbeta stenhårt och han sprang sig helt tom."

"Jag tycker också att plattformen i laget jobbade bra. De två mittbackarna och ytterbackarna var starka och jag tycker att Lucas och Joe Allen var utmärkta på mitten. De uppträdde som en mur och var bra i passningsspelet."

"Steven som nummer 10 utnyttjade sin erfarenhet genom att stötta och uppmuntra spelarna runt omkring sig. Han hjälpte Rickie, som nu har gjort två mål på två matcher och det kommer att hjälpa hans självförtroende. Sedan han gjorde sitt första ligamål förra helgen har han varit som en helt annan person på träningarna."

"Det var ett litet steg i rätt riktning, men det är mycket hårt arbete kvar och vi vet vad vi behöver göra."

Lucas Leiva, som inte fått mycket speltid i höst, ser också ut att få en ny chans mot Stoke på lördag.

"Absolut, han är med i planerna. Spelare som Lucas har en naturlig fighterinställning och varje gång han blir ombedd att hjälpa laget har han gjort det riktigt bra", avrundar Rodgers.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer