Henderson: Vi måste ta ansvar

Bild till nyheten Henderson: Vi måste ta ansvar
Jordan Henderson var inte ens med i truppen som förlorade på Selhurst Park i söndags på grund av en sjukdom. Nu är han tillbaka i truppen och hoppas få medverka i kvällens drabbning,

Liverpool reser som bekant till Bulgarien för måstematchen borta mot Ludogorets Razgrad. Med i truppen efter några dagars sjukdom är Jordan Henderson som säger att han känner sig stark igen efter att ha tränat på Melwood några dagar.

"Vi måste börja ta ansvar och få med oss resultat för fansen och klubben, och för oss själva också. Vi har jobbat hårt på träningsplanen" - säger Henderson till Liverpools officiella hemsida.

"Vi behöver plocka med oss poängen och göra en bra match. Vi kommer fortsätta jobba hårt och kämpa hårt, förhoppningsvis kan vi lägga denna dåliga trenden bakom oss snart."

"En av de bästa sakerna med Liverpoolfans är att när saker går bra är de fantastiska, men när saker inte går så bra och vi behöver dem mer än någonsin är de alltid där och stöttar laget."

"Vi vet, som spelare, att i slutändan är det vårt ansvar. Vi går in på planen varje match och vet att det är vi som behöver prestera. Det är ingen annans ansvar än vårt egna."

"Vi vet det och vi måste ta ansvar. Men vi har en fantastisk grupp, bra karaktär och vi kommer fortsätta kämpa. Jag är säker på att vi kommer studsa upp igen, förhoppningsvis blir det väldigt snart."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer