Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Lallana: Vinst på onsdag ett måste

Bild till nyheten

I ett nattsvart Liverpool-mörker var Adam Lallana en av få ljusglimtar i praktfiaskot på Selhurst Park.

För första gången på fem år har Liverpool fyra raka förluster. Avståndet till nedflyttningsstrecket är mindre än till Champions League-platserna och det är tre gånger så många poäng till det suveräna ledarlaget Chelsea som det är till jumbon QPR. Mörkret ligger som en blöt filt (bokstavligt talat) över Anfield just nu och gårdagens insats på Selhurst Park innebär att Liverpool nu har lika många förluster som man hade totalt på hela förra säsongen.

”Det var en besvikelse, speciellt med tanke på den fina starten som vi fick. Vi borde kunnat utnyttja den betydligt bättre än vad vi gjorde.”

”Nu gäller det att vi tar oss samman och håller ihop som ett lag. När det går tungt gäller det att vi stöttar varandra. Vi vinner och förlorar som ett lag och nästa match är redan på onsdag."

"Förutsättningarna är enkla, vi måste vinna för att ha chansen att ta oss vidare i Champions League och vi kommer slåss för våra liv för att lyckas med det. Det är viktigt, inte bara för oss själva, utan för fansen, tränaren och alla som är involverade i klubben.”

Källa: liverpoolfc.com

Bannerbild