Johnson: Vi kämpar för fansen

Bild till nyheten Johnson: Vi kämpar för fansen
Glen Johnson säger att Liverpool har en viktig vecka framför sig och att man nu måste lyckas vända den negativa resultattrenden.

Liverpool står med tre raka förluster (Newcastle, Real Madrid och Chelsea) och med ett landslagsuppehåll bakom sig hoppas nu de röda kunna lyfta sig rejält.

Första steget är ett bortamöte med Crystal Palace på söndag, där laget i sluttampen av förra säsongen tappade en stabil 3-0 ledning till 3-3. 

Glen Johnson passade på att hylla fansen inför söndagens resa till London och Selhurst Park.

"Fansen här är fantastiska och står alltid bakom laget. De behöver veta att vi kämpar för att rätta till resultaten. Precis som alltid så drar vi åt samma håll och det är inte lätt att komma över förluster.", sade Johnson till Liverpoolfc.com.

"Det positiva med fotboll är att du nästan alltid får chansen att rätta till saker och ting några dagar senare, men att förlora som vi gjorde precis innan landslagsuppehållet gör att det sitter i längre."

"Nyckeln är att försöka göra det vi gör varje dag - stå samma, jobba hårt och inte försöka med något vi inte brukar göra."

"Det finns toppklass-spelare och bra killar här. Truppen står tillsammans, det är ett bra gäng här, och alla gör sitt bästa för att ta fler poäng."

Efter matchen mot Crystal Palace väntar ett viktigt Champions League-möte i Bulgarien på onsdag kväll.

"Det är en massiv vecka. Den första matchen efter ett uppehåll är alltid viktig för att få igång en bra form. Vi måste ta helgens match först och förhoppningsvis kan vi ta med oss tre poäng och få igång en vinstrad.", fortsatte Johnson.

"Crystal Palace har givetvis också varit spellediga och de behöver också poäng, så det blir en viktig match. Detta är Premier League och alla lag är svåra att slå. Det är aldrig så lätt som det kan se ut på pappret. Alla lag kämpar för livet och slåss för att klättra i tabellen med några extra poäng."

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer