Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Origi kommer gärna i januari

Bild till nyheten

Divock Origi säger att att han inte har något emot att avbryta låneuppehållet i Lille och ansluta sig till Liverpool i januari.

"Vem vet? Men det är inte jag som tar beslutet. Om klubben väljer att låta mig gå så kommer jag att göra det", uttalar sig den talangfulle belgaren till The Guardian.

"Jag kommer gärna, men klubbarna har tidigare beslutat att jag ska vara kvar hela säsongen. Jag respekterar det, men om det blev en ny avgörelse mellan klubbarna så skulle jag inte säga att jag inte vill åka till Liverpool."

"Brendan Rodgers och jag har regelbunden kontakt och jag känner mig önskad. Även om jag är enig med Lille så skulle jag ta chansen att komma till Liverpool tidigare."

"Jag har det fint i Lille, det är en bra klubb som har hjälpt mig mycket. Det som är frustrerande är att jag inte kan vänta tills jag får chansen att spela i Premier League, eftersom jag tror att det kommer att passa mitt spel bättre."

Om Liverpools form säger Origi:

"Det är ett lag med mycket talang, många bra spelare och en mycket bra manager. De har haft otur med skador och det är förstås svårt när en spelare som Daniel Sturridge inte är med. Jag tror att de behöver

Bannerbild