"Privilegium att spela för Liverpool"

Bild till nyheten "Privilegium att spela för Liverpool"
Adam Lallana berättar i en intervju med Liverpools officiella magasin att han ser det som ett privilegium att spela med spelare som Philippe Coutinho och Raheem Sterling i Liverpool.

Adam Lallana har tidigare spelat i samma akademi som spelare som Gareth Bale, Theo Walcott och Alex Oxlade-Chambers. Nu tränar han med flera landslagsspelare och njuter av att träna med de bästa.

"Desto mer vi tränar med varandra, desto bättre lär vi känna varandra och hur vi spelar fotboll. Jag kan bara ser vår relation på planen gå i en riktning. Det är ett privilegium att vara på samma plan som dem för det finns några otroliga talanger där ute."

Den 26-årige engelske landslagsspelaren har gjort 12 framträdanden för Liverpool och än så länge lyckats göra ett mål. Början av säsongen spolierades av en knäskada.

"Jag visste att det skulle bli svårt att komma hit, speciellt efter skadan. För att spela för en klubb av Liverpools storlek och spela Champions League-fotboll måste du vara stark mentalt."

"Jag ville så gärna göra det bra, kanske försökte jag lite väl mycket för att imponera och glömde göra det jag vanligtvis gör. Kanske tänkte jag lite för mycket också. Du kan inte alltid förvänta dig att vara som bäst direkt när du kommer till en ny klubb."

"Min form har gradvis spelat när jag har samlat på mig mer matcher och fler minuter, nu börjar jag närma mig de nivåerna jag hade förra säsongen för Southampton. Det finns fortfarande saker jag behöver jobba på men jag närmar mig."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer