"Förstår fansens frustration"

Bild till nyheten "Förstår fansens frustration"
Det var en del burop och visslingar på Anfield när Brendan Rodgers plockade Emre Can och Philippe Coutinho av banan mot Chelsea. Liverpoolmanagern säger att han förstår fansens frustration och missnöje.

"Jag kan förstå dem. Fansen har fått se en typ av fotboll och spänning här de senaste två åren som de har tagit till sig och blivit en del av och den här säsongen har de blivit frustrerade", säger nordirländaren till Liverpool Echo.

Det är flera orsaker till att "Reds" inte spelar som ifjol.

"Det är mer än att Luis Suarez har försvunnit. Vi har också varit utan Daniel länge och det är stora spelare och stora målgörare. När du har deras egenskaper i laget ger det försvararna självförtroende. Det ger också mittfältarna självtillit då du ser att det finns möjligheter att skapa chanser och göra mål och det är något vi har saknat under större delen av säsongen."

"Vi har också hämtat in unga spelare till klubben och truppen och det tar tid innan allt sätter sig. Vi kan bara fortsätta att jobba hårt och förhoppningsvis kommer Daniel tillbaka snart och vi kan börja förbättra våra prestationer och resultat."

I en intervju med Daily Mail säger Rodgers också att LFC inte fick de spelare som de hade högst upp på önskelistan i somras, men att klubben gjorde allt i sin makt.

Det är ingen hemlighet att managern ville ha Alexis Sanchez från Barcelona som ersättare för Suarez, men chilenaren valde Arsenal istället. Vissa tidningar hävdar att Liverpool var beredd att betala 3 miljoner pund mer än Arsenal, men att spelaren själv ville till London.

"Vi vet vilka vi ville ha, men av olika anledningar hamnade de på andra platser. Vi gjorde verkligen allt vi kunde för att få hit spelarna i somras."

"Jag tror att spelarna tittar efter andra saker numera. De ser till de sociala faktorerna i tillägg till fotbollen. Om någon får ett erbjudande om mer pengar här, men ändå vill flytta till London, så är det inte mycket man kan göra."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer