Robbowan's Tuppence: Desperately Seeking Sus... Sturridge!

Bild till nyheten Robbowan's Tuppence: Desperately Seeking Sus... Sturridge!
Mycket kan sägas om början på säsongen, men sällan har jag saknat en anfallare som jag saknat Sturridge!

Jag ska väl börja med att säga att det inte bara är en målskytt som saknats - men jag tänker inte gå in på försvaret. Mycket av det flytande, snabba, vackra spel vi presterade förra säsongen saknas.

Visst, vi har tappat Suarez, men med honom borta förr säsongen presterade vi trots allt både ett effektivt och s k underhållande spel.

Att Balotelli var en chansning visste vi alla. Även om vi då och då fått se glimtar av den Mario Balotelli vi alla vet finns i den där kroppen har han mest underpresterat i den röda tröjan. Om han åtminstone arbetade tillbaka när han tappade bollen skulle jag kunna ha överseende, men Super Mario måste nu bygga vidare på det pigga inhopp han gjorde i Ligacupen mot Swansea.

Rickie Lambert har väl ingen sett annat än som inhoppare? När han får starta passar inte hans spelstil riktigt in i laget som sådant och i min mening är han inte heller nu en startspelare, men han kämpar konstant oavsett.

Framåt ser det ju onekligen bra ut, men sista femtedelen ser det ibland både överarbetat och krystat ut. Varken Coutinho eller Sterling är målmaskiner, och våra nyinförskaffade spelare har fortfarande mycket att bevisa.

Sällan har jag saknat Daniel Sturridge som nu. DS har både den direkthet och målfarlighet vi saknar just nu. Må han tillfriskna snart.

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer