Avancemang i Ligacupen

Bild till nyheten Avancemang i Ligacupen
Efter två sena mål lyckades Liverpool ta sig vidare till ligacupens kvartsfinal.

Liverpool kom till start utan Sterling och Gerrard i truppen. Brad Jones gick in mellan stolparna, Mario Balotelli inledde matchen på bänken och gav istället plats för Rickie Lambert, som startade tillsammans med Fabio Borini i anfallet för Liverpool.

Efter en mållös första halvlek där Liverpool dominerade spelet utan att skapa några riktigt, riktigt vassa chanser var det bortalaget som i den 65:e minuten tog ledningen framför Anfield-publiken. Efter att försvaret stått och sovit lite kan Marvis Emnes på ett snyggt sätt sätta in ett volleyskott bakom Jones.

Efter målet kom en frustrerande period i matchen där Liverpool misslyckades med att skapa det tryck man behövde, men när allt såg som mest uppgivet ut får Fabio Borini in ett fantastiskt inlägg till inhoppande Mario Balotelli som får slut på sin måltorka i och med 1-1 i den 86:e minuten.

Några minuter senare får Swansea en man utvisad. Det är Fernandez som får syna ett hårt dömt direkt rött kort. Detta gör att Liverpool får till den slutspurt laget behövde och med en man mindre på banan misslyckas Swansea i markeringen, samtidigt som annars för kvällen stabila Tremmel är ute och hänger tvätt, när Coutinho skruvar in bollen till Dejan Lovren, som avgör matchen i de rödas favör i den sista stopptidsminuten.

Efter två raka mållösa matcher på Anfield lyckas så Liverpool sent omsider vakna till och för andra gången på kort tid är de röda inblandade i en oerhört dramatisk slutperiod som slutar med seger.