Rodgers fokuserar på det positiva

Bild till nyheten Rodgers fokuserar på det positiva
Liverpools fortsätter sin något ryckiga säsongsinledning med ett kryss hemma mot Hull. Brendan Rodgers pratade med Liverpools officiella hemsida efter matchen och valde att fokusera på det positiva i matchen.

Bollen vägrade leta sig in bakom Hulls tredjemålvakt Jakupovic i 0-0 matchen i lördags. Trots stort spelövertag och ett par klara chanser lyckades hemmalaget inte spräcka Schweizarens nolla. Liverpooltränaren valde ändå att fokusera på det positiva i att laget höll nollan för första gången sedan Tottenham borta i augusti.

"Om du inte kan vinna är det viktigt att du inte förlorar. Vi var starka i defensiven och jag tyckte vi såg solida ut mot ett lag som ofta gör mål på bortaplan."

"De är ett lag som har gjort två mål på Emirates och har gjort två mål borta mot Newcastle redan denna säsongen. För oss var det väldigt viktigt att få hålla nollan. Om du inte kan vinna, ta poängen."

Mario Balotelli har fortsatt svårt att hitta nätet, men kanske såg det lite bättre ut när han fick spela tillsammans med Rickie Lambert på topp. Rodgers var nöjd med sin engelske anfallares halvtimmeslånga inhopp.

"Rickie var utmärkt när han kom in. Det har varit svårt för honom, förmodligen hade han velat spela lite mer så här långt in på säsongen."

"Men han jobbar outtröttligt på träningarna och om han visar vilken bra spelare och vilka kvaliteter han har när han får spela kommer han få chansen. Han gjorde ett rejält avtryck för oss när han kom in."

Redan imorgon tisdag besöker Swansea Anfield för en drabbning i Capital Cup. Tycker ni Lambert är värd chansen från starta imorgon? Logga in och kommentera.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer