Gerrard: Vi måste bli bättre

Bild till nyheten Gerrard: Vi måste bli bättre
Liverpool vann turligt igår mot QPR efter bland annat två självmål av Londonlagets mittbackar. Steven Gerrard tycker att laget stod för en stark kämpainsats men medger att laget måste spela mycket bättre i framtiden.

Avslutningen på matchen var något utöver det vanliga med 4 mål efter minut 86 varav 3 mål kom till på övertid. Steven Gerrard var inte oväntat missnöjd med lagets prestation men framhöll ändå lagets kämpainsats.

"Jag tycker vi hade väldigt tur som fick tre poäng. Jag tycker att vår prestation måste bli mycket bättre" - sa Gerrard till Sky Sports efter slutsignalen.

"Vi hade inte kunnat klaga idag om vi kommit härifrån utan poäng. Vi hade inte kunnat klaga om vi kommer härifrån med 1 poäng. Det var en väldigt ryckig match, mycket start och stopp. Det enda beröm vi kan ge till oss själva var att vi aldrig gav upp."

"Vi kämpade till slutet och blev belönade för det och höll oss kvar i matchen. Men generellt måste vi förbättra oss. Vi kommer såklart vara överlyckliga över de tre poängen. Det var de vi kom hit för."

"Jag har spelat många matcher i min karriär när vi varit överlägsna motståndarna från början till slut men ändå inte fått några poäng, fotboll är en märklig sport ibland. Jag är säker på att QPR-spelarna och Harry Redknapp är chockade nu."

"Det var en sån där match som kunde gått åt vilket håll som helst och inget av lagen kunde klagat. Men från vår synvinkel måste vi titta på att vi släppte in två slarviga mål igen. Och nu ska vi möta ett av Europas bästa lag [Real Madrid]. Det är något vi måste ta itu med."

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer