Hendo: Vi måste prestera bättre

Bild till nyheten Hendo: Vi måste prestera bättre
Brendan Rodgers och hans mannar var långt ifrån bäst mot QPR men ett självmål från Steven Caulker i den 95:e minuten gjorde så att Liverpool åkte från Loftus Road med tre poäng. Henderson berättar för Echo efter matchen att laget måste höja ribban för att ha en chans mot Real Madrid på onsdag.

"Vi alla vet att vi måste vara bättre än så här. Vi är glada över tre poäng men prestationen var inte tillräckligt bra." säger vicekaptenen till Liverpool Echo.

"Vi tar med oss det som var bra och måste jobba med det negativa på träningarna inför den stora matchen på onsdag. Det spelar ingen roll att det är Real Madrid, eller vilka vi möter här näst, vi måste höja oss på alla positioner."

"De har några bra spelare, men du vill möta de bästa spelarna och de bästa lagen i världen, det är så du utvecklas som fotbollsspelare. Vi måste gå ut utan rädsla och fokusera på att spela bra, som vi vet att vi kan."

"Vår prestationsnivå måste vara hög, vi är kapabla till att få med oss ett bra resultat."

Liverpool var sämre än QPR i första halvlek, men tog ledningen efter pausen genom ett självmål av Richard Dunne. QPR kvitterade genom Eduardo Vargas i den 87:e men inhopparen Philippe Coutinho gjorde strax där efter 2-1. På tilläggstid så kvitterade Vargas igen, men ett självmål från Caulker gav Liverpool segern.

"Första halvlek var inte tillräckligt bra." säger Henderson.

"Vi spelade inte fotboll, vi kunde inte hålla i bollen, vi var inte spelförande. Jag har ingen aning varför det inte klickade."

"Slutet var helt sjukt. Vi var missnöjda med målen som vi släppte in men vi visade bra karaktär och fortsatte att kriga för att vinna."

Raheem Sterling stod för matchavgörande prestationer och var inblandad i alla mål framåt mot sin gamla klubb. Vicekaptenen var mycket nöjd med tonåringens prestation efter en tung vecka och massa rykten bakom sig.

"Raheem var fantastisk. Från början till slut så var han en fröjd for oss idag."

"Philippe Coutinho och Raheem gjorde det väldigt bra på det matchavgörande målet."

"För en 19-åring, att prestera så som han gjorde efter en vecka med hype och press runt om honom är lysande. Hans fokus på matchen var fantastiskt och det visade bara hur mogen han är."

Källa: Liverpool Echo.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer