Rodgers: Jag är avslappnad

Bild till nyheten Rodgers: Jag är avslappnad
Brendan Rodgers är säker på att laget kommer att bli bättre ju längre säsongen lider. "Jag är ganska avslappnad och jag sa exakt samma sak ifjol vid den här tiden", säger den 41-årige Liverpoolmanagern.

"Vi kommer att utvärdera situationen när det har gått tio matcher och sedan får vi se hur vi ligger till. Om Phil Jagielka inte hade gjort det där världsklassmålet i derbyt hade vi haft två poäng mer och varit med i topp 4. Men just nu handlar bara om att se till vårt spel och försöka att förbättra det."

"Jag vet att vi kommer att bli bättre. Det är i varje fall ingen kris. Vi förlorade en världsklasspelare i somras och har köpt många nya. Det tar tid för att allt ska gå till sig."

"Spelarna är dock strålande. Deras inställning och energi visar hur hungriga de på att förbättra sig och det ger mig hopp."

Rodgers tycker också att det ser ut som att Adam Lallana närmar sig toppformen.

"De senaste säsongerna har han visat att han är en toppspelare. Det var en av orsakerna till att vi köpte honom. Vi visste att vi skulle hämta några spelare utanför Storbritannien som behöver tillvänjningstid till Premier League, men vi behövde också spelare som kunde slå till direkt. Han har tränat hårt efter sitt skadeuppehåll och var strålande mot Everton."

"Jag ser honom på träning och han visar tecken på att han närmar sig toppformen. Adam kommer att bli en exceptionell spelare för oss och kommer att bli bättre under säsongen."

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer