Lambert vill visa vad han kan

Bild till nyheten Lambert vill visa vad han kan
Liverpool har ett riktigt tufft spelschema nu efter landslagsuppehållet med 7 matcher på 21 dagar. En som hoppas hitta tillbaka till formen är Rickie Lambert som menar att både laget och han själv kan betydligt bättre än vad de än så länge visat.

Rickie Lambert har hunnit göra åtta framträdanden i den röda tröjan men ännu inte hittat nätet. Lambert tror att han snart kommer lyckas trycka in första målet och att han är mer än redo att ta chansen om han får den.

"Självklart ville vi ha startat ligan bättre och tagit fler poäng. Jag tror de flesta laget skulle säga samma sak. Men vi vet vilken kaliber motståndarlagen har haft och vi har ändå gjort det okej", säger Lambert till Liverpools officiella hemsida.

"Nu har vi chansen att försöka trycka oss längre upp i tabellen. Det börjar på söndag mot QPR. Vi måste satsa på att ta tre poäng från varje match nu."

"Personligen har jag försökt fokusera på att komma i form och bli så vass som möjligt när jag får chansen. Oavsett om jag startar eller om jag får hoppa in från bänken vill jag bidra på det sättet jag vet att jag kan bidra."

"Det är en lång säsong och jag vet att det kommer många möjligheter för mig. Jag är helt säker på att jag är mer än redo när chansen kommer."

Den 32-årige landslagsanfallaren fick chansen från start mot WBA men lyckades inte få in bollen trots ett par fina chanser. Han är inte helt nöjd med sin form än så länge men försöker samtidigt att hålla humöret uppe.

"Jag missade ett par chanser. När jag tittar på dem igen vet att jag borde gjort mål på dem. Men jag försöker att inte gå ner mig allt för mycket. Jag kanske har gjort det lite för mycket tidigare i min karriär."

"Jag försöker slappna av lite mer och tro på min förmåga, för jag vet att jag är bra nog och jag jobbar hårt nog. Jag är inte så långt borta från mitt första mål. När och hur det än händer kommer det ge mitt självförtroende ytterligare en knuff."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer