Jones: Jag är alltid redo

Bild till nyheten Jones: Jag är alltid redo
Brad Jones är redo att vakta målet om han skulle få chansen. Den 32-årige australiensaren tror inte heller att Simon Mignolet har tagit åt sig av kritiken den senaste tidden.

Brad har bara spelat 22 matcher för klubben sedan dåvarande managern Roy Hodgson värvade honom från Middlesbrough sommaren 2010.

"Om jag ska vara ärlig så är jag besviken för att jag inte får spela i varje match. Det kanske låter dumt, men det är min inställning varje vecka. Om jag bestämde mig för att jag inte skulle spela och var nöjd med det så skulle det gå ut över mitt jobb", säger keepern till Liverpool Echo.

Simon Mignolet har dessutom fått utstå en del kritik under säsongen, bland annat från SkySports-experten Gary Neville.

"Jag har aldrig sett Neville stå i mål, men det verkar som han har en stark åsikt om det. Alla har en åsikt. Det vi jobbar med på träningarna är väldigt specifikt i mot matcher och matchrelaterade situationer."

"Simon är stark nog psykiskt till att bara fortsätta att göra sitt jobb och han vet vad som händer. Det är synd att det händer för ifjol svarade han för några otroliga räddningar som bidrog till att vi vann matcherna. Folk har en tendens till att glömma det. Sedan hoppar pressen på och kritiserar och det skapas rykten om både det ena och det andra. Låt honom få fortsätta med sitt jobb och göra som han gjorde förra säsongen."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer