U18 förlorade mot Manchester City

Bild till nyheten U18 förlorade mot Manchester City
U18-managern Neil Critchley testade en ny formation när akademispelarna tog emot Manchester City på lördagsmorgonen. Liverpool saknade målmaskinen Jerome Sinclair och det skulle visa sig vara ett tungt avbräck. City vann med 4-2.

Gästande City tog ledningen på en hörna i 12:e minuten men mittfältstalangen Sergi Canos utjämnade fem minuter senare. Manchester City gick till pausvilan med en 2-1-ledning.

Liverpool stod för en godkänd insats men de blåklädda motståndarna blev ett par nummer för stora. City ledde med 4-1 när Harry Wilson reducerade med 12 minuter kvar.

Critchley saknade Jerome Sinclair, som redan stått för åtta mål, och valde därför att försöka testa en ny formation.

''Vi gjorde en godkänd insats och spelade stundtals väldigt bra fotboll, däremot släppte vi in alldeles för enkla mål'', sa U18-managern.

''Vi försökte spela med en annan formation och det fungerade bra emellanåt mot ett väldigt starkt och kraftfullt City.''

Liverpool-laget: Andy Firth, Corey Whelan, Sam Hart, Tom Brewitt, Kristof Polgar, Ovie Ejaria, Adam Phillips, Will Marsh, Sergi Canos (Jack Watts), Callum Nicholas (Okera Simmonds), Harry Wilson.