Downing riktar kritik mot Rodgers

Bild till nyheten Downing riktar kritik mot Rodgers
Stewart Downing säger till Daily Mail att han inte trivdes med kritiken som Brendan Rodgers gav honom i media, samt att managern är den enda i hans karriär som lett till problem.

Downing lämnade Anfield för en flytt till West Ham i augusti 2013. Engelsmannen säger nu att relationen till Brendan Rodgers kunde ha varit bättre.

''Rodgers är den enda managern som jag har haft problem med'', säger Downing till Daily Mail.

''Det var väldigt tufft för mig att tackla sättet som jag blev behandlad på. Att han gick ut i media och kritiserade sin egen spelare och hävdade att jag inte försökte var väldigt dåligt gjort.

''Om det hade varit ett samtal mellan mig och Brendan, och han önskade att såga mig, kunde jag ha tagit det på ett annat sätt. Men jag förstår inte varför han gick till tidningarna för att få ut sina åsikter.

''Var det ett sätt för att försöka få igång mig? Kanske, men jag tyckte inte om det. Jag jobbade hårt och tog en plats i laget på nytt. Jag har alltid jobbat hårt och tänkt på att fotbollskarriären är kort, som min far en gång påpekade. Du måste göra det bästa av den.

''Det som hände i Liverpool var väldigt svårt för mig att komma över. Det är lite som att ödelägga en spelares rykte. Om fansen läser att du inte presterar maximalt får de helt fel intryck.

''Det är en underdrift att påstå att jag blev besviken när Brendan Rodgers uttalade sig på det sättet.

''Sam Allardyce har å andra sidan behandlat mig väldigt bra, och det är inte någonting jag säger bara för att jag spelar i West Ham just nu.''

30-åringen berättade också att det var väldigt stort att få bli värvad av Kenny Dalglish.

''Det var stort att få bli värvad av Kenny - men tråkigt att det dessvärre tog slut redan efter ett år. Alla vi som blev värvade under hans ledning fick lida mycket genom motgångarna, fokusen var på oss.

''Jag tror att Kenny såg det som en vändningssäsong, och att allt skulle bli värderat under den andra säsongen. Ägarna såg dock inte saken på samma sätt och Kenny försvann. När jag skrev på för West Ham så önskade han mig lycka till, och detsamma gjorde han när Andy Carroll kom hit. Det var fint gjort av honom.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer