OFFICIELLT: Sturridge förlänger

Bild till nyheten OFFICIELLT: Sturridge förlänger
Liverpool bekräftar från officiellt håll att Daniel Sturridge har förlängt sitt kontrakt med klubben: ''Det är en väldigt stor dag i mitt liv'', säger anfallaren.

25-åringen skrev på ett långtidskontrakt med Liverpool tidigare under fredagen: ''Det känns fantastiskt. Det är en väldigt stor dag i mitt liv efter att ha säkrat min framtid här och genom att få ge klubben mina bästa år - som ligger framför mig'', sa Sturridge.

''Jag är tacksam över att jag har fått chansen och detta är också anledningen till att jag ville stanna. Alla har varit fantastiska, från fansen till ledarstaben och spelarna, så det var ett enkelt beslut. Jag är nöjd över i vilken riktning saker och ting går just nu.''

Sturridge har mäktat med imponerande 36 mål på 52 framträdanden för klubben sedan flytten från Chelsea i januari 2013.

Daniel har missat större delar av den nuvarande säsongen med en skada, men närmar sig en återkomst och är fast besluten över vad han hoppas kunna uppnå under de kommande åren på Anfield.

''Det finns en del saker som jag är väldigt nöjd över, men finns fortfarande också en del saker kvar att uppnå. Jag har inte visat vad jag kan än - och vad jag har presterat hittills är bara starten.

''Jag kanske må ha haft ett par bra matcher och gjort ett gäng snygga mål, men detta är verkligen bara början av vad jag kan prestera. Jag känner inte att jag visat exakt vad jag går för som fotbollsspelare. Jag ser fram emot allt hårt arbete på träningarna och under matcherna.

''Vi var väldigt nära att uppnå stor framgång förra säsongen och det var väldigt tufft att acceptera hur ligan slutade, men det är bara ett smakprov på vad fansen kommer att få uppleva. Förhoppningsvis kan vi visa upp en trofé nästa gång.

''Alla som jobbar för detta är väldigt lika i sitt tänk och viljan efter framgång och att bli vinnare. Det är vad vi är - och det är the Liverpool Way'', avrundade målskytten.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer