"En chans att slå tillbaka"

Bild till nyheten "En chans att slå tillbaka"
Adam Lallana säger att dagens match mot Basel är en bra chans för Liverpool att slå tillbaka och glömma det tunga poängtappet mot Everton i lördags.

"Det är det fina med matcher mitt i veckan - du kan lägga ett dåligt resultat från helgen bakom dig. Jaglielkas mål i sista minuten var tungt, men nu har vi chansen att slå tillbaka. Du kan inte be om mer efter ett sådant resultat", sade Lallana.

"Klarar vi av att vinna ikväll, så har vi haft en fantastisk start på Champions League. Det blir en tuff match, nu när vi ska spela borta, men vi har med oss värdefull erfarenhet från den första gruppspelsmatchen, där vi visade karaktärsstyrka. Kan vi göra detsamma ikväll så har vi en bra chans att få med oss ett positivt resultat."

"Du kan aldrig underskatta något lag. Du möter dem för att de är tillräckligt bra för att spela Champions League. Basel förlorade sin första match stort, men då vet vi att Real Madrid har några exceptionella spelare. Jag har även hört att Basel skapade en del chanser i matchen och att resultatet hade kunnat se annorlunda ut. Vi måste bara koncentrera oss på vårt spel och prestera bra. Vi måste försöka bli bättre, vilket jag känner att vi blivit. Då kommer även resultaten."

"Jag märkte i min första Champions League-match att man inte kan underskatta några lag på den här nivån. Basel gjorde bra ifrån sig i turneringen förra säsongen, så det blir en tuff kväll för oss."

Källa: liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer