''Han spelar inte för England''

Bild till nyheten ''Han spelar inte för England''
Brendan Rodgers har berättat för engelsk press att anfallsstjärnan Daniel Sturridge kan komma att återvända till spel i samband med helgens hemmamatch mot West Bromwich. Liverpoolmanagern säger dock att Sturridge inte är redo för landslagsfotbollen.

Daniel Sturridge skadade sig i samband med engelsmännens senaste landslagssamling efter att ha medverkat på ett träningspass han egentligen skulle ha avstått. Spelaren har nu varit borta i nästintill en månad med knäproblem.

På torsdag tar förbundskapten Roy Hodgson ut den engelska landslagstruppen för mötena med San Marino och Estland nästa vecka, och även om Sturridge hinner bli friskanmäld för Liverpools klubblagsmatcher - kommer han inte tillåtas att delta i EM-kvalmötena.

''Daniel kommer inte att vara redo, även om han blir tillgänglig till helgen'', svarade Brendan Rodgers enligt The Guardian på frågan om huruvida Sturridge kan spela för England eller inte.

''Vi hoppas få nyheter om hans situation inom de kommande 24 timmarna så att han förhoppningsvis kan träna med laget på torsdag och vara tillgänglig för truppen på lördag.

''När det gäller tillgängligheten för England, måste spelarna vara i form för att medverka, och det är inte Daniel.

''Vi har redan poängterat situationen. Vi får se. Mitt fokus ligger alltid på att skydda mina spelare, och särskilt nu i att få honom spelklar för Liverpool så fort som möjligt.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer