Mignolet oberörd av Valdes-rykten

Bild till nyheten Mignolet oberörd av Valdes-rykten
Det har under en längre period ryktats om att Liverpool vill hämta in Victor Valdes för att förstärka målvaktsposten i klubben. Detta är inget som bekymrar förstavalet Simon Mignolet för tillfället.

Valdes har ryktats flitigt till Liverpool de senaste månaderna och det troliga scenariot är att Liverpool väntar ut 32-åringen knäskada innan man väljer att lägga in en stöt.

En värvning av Valdes skulle utan tvekan sätta mer press på Mignolet, men den belgiske keepern säger att han inte lägger något fokus på ryktena.

"Om man skulle tro alla rykten till Liverpool så skulle vi ha 11 olika spelare varje vecka! Spelar du för en stor klubb så får du acceptera att det är såhär, men jag lägger ingen större vikt vid det. Jag är här för att spela mitt spel och göra mitt bästa varje vecka. Allt jag kan göra är att vara positiv, träna hårt och se till att jag spelar bra", sade Mignolet.

"Den enda pressen som finns är den du själv sätter. Vad är press? Det är vad som händer i Irak för tillfället, där det är krig. Det är press."

"Vi är fotbollsspelare och vi är här för att göra vårt bästa. Jag kan bara göra mitt bästa, jobba hårt, vara positiv, säker och tro på mig själv. Det är allt jag kan göra."

Mignolet har fått utstå en del kritik i början av säsongen och 26-åringen har endast lyckats hålla nollan i en av åtta matcher.

"Vi är inte nöjda med några av målen vi har släppt in i de senaste matcherna", sade Mignolet.

"Men vi har jobbat hårt med vissa saker. Vi vill göra det bättre och det såg bättre ut mot Everton. Vi hade jobbat på det under veckan och jag tyckte att man såg det. Alla var organiserade, snackade och visa auktoritet. Där finns det en hel del positivt att ta med sig."

"Som målvakt är du alltid beroende av hela laget. Varje gång vi släpper in ett mål analyserar vi vad vi kan göra bättre nästa gång. Efter West Ham och Middlesbrough försökte jag komma ut mer på inlägg och det tycker jag att jag lyckades med, men det finns alltid saker att förbättra. Jag är 26 år och det är en relativt ung ålder för en målvakt."

"Jag lär mig fortfarande saker varje dag. Det viktigaste är att man lär sig från sina misstag. Jag är en positiv person och ser alltid framåt mot nästa match. Jag är alltid öppen och lyssnar på förslag som kan hjälpa mig."

Nu reser Liverpool till Schweiz för en tuff bortamatch mot Basel och Mignolet säger att en seger hade gett laget ett fint utgångsläge i gruppen efter den dramatiska trepoängaren mot Ludogorets.

"Det är ännu en stor match att se fram emot. Vi var väldigt besvikna över att bara ha fått med oss en poäng mot Everton, där vi förtjänade mer och dessutom att hålla nollan."

"På onsdag hoppas vi kunna ta en andra seger i Champions League, vilket hade gett oss ett bra utgångsläge för resten av gruppspelet."

 Källa: Liverpool Echo


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer