U21 föll mot City efter thriller

Bild till nyheten U21 föll mot City efter thriller
Liverpools U21-gäng kämpade heroiskt men förlorade med 3-4 mot Manchester City på akademin i Kirkby på torsdagskvällen. Nyförvärvet Adam Phillips gjorde två av målen.

Hemmalaget startade matchen klart bäst och vaskade fram ett flertal halvchanser, men saknade den riktiga skärpan i avsluten.

City skaffade sig sedan, hastigt som lustigt, en tvåmålsledning, men Michael Beales unga manskap vägrade att ge upp. Adam Phillips (bilden) debuterade för U21 ikväll och har tillhört akademin sedan han kom från Blackburn Rovers som 11-åring. Han låg bakom reduceringen efter en skottretur från Joe Maguire i början av andra halvlek och U16-landslagsmannen kvitterade dessutom några minuter senare.

Manchester City gjorde dock ett nytt ryck och ledde ett tag med 4-2, innan tysken Samed Yesil, som hela tiden var ett orosmoment, spelade fram inhopparen Harry Wilson som reducerade till 3-4 när fyra minuter återstod.

Liverpool var också på vippen att kvittera till 4-4, men Ojos stenhårda långskott räddades av gästernas målvakt.

Liverpool U21: Ward, Randall (Wilson), Maguire, Stewart, Jones, Phillips (Cleary), Ojo, Lussey (Chirivella), Yesil, Brannagan, Kent. Avbytare: Fulton, Trickett-Smith.