Rossiter näst yngste målskytten

Bild till nyheten Rossiter näst yngste målskytten
Jordan Rossiter blev Liverpools näst yngste målskytt genom tiderna när han efter tio minuter målade i debutmatchen mot Middlesbrough i går. Michael Owen innehar fortfarande rekordet - 39 dagar yngre än Rossiter.

Michael Owen var 17 år och 143 dagar när han blev klubbens yngste målskytt genom tiderna.

Jordan Rossiter gjorde 1-0 för Liverpool i Capital One Cup-mötet med Championship-laget Middlesbrough under tisdagskvällen vid en ålder på 17 år och 182 dagar.

Rossiter blev också den åttonde yngste spelaren att representera förstalaget, samt den näst yngste i ligacupsammanhang.

''Om jag ska vara ärlig hade jag inte ens drömt om att få göra mål efter tio minuters spel i min debutmatch för klubben. Detta var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse'', sa Rossiter till Sky Sports efter straffsegern.

''Jag fick vet att jag skulle starta på träningen i går och blev lite chockad, men samtidigt väldigt glad över att få chansen. Jag kan inte svara på vad jag gjorde efter målet, jag blev helt galen.

''Jag är fortsatt ung och hoppas nu kunna bygga vidare på denna prestationen, vilket förhoppningsvis leder till fler chanser i framtiden.''

Klicka här för att se det bästa - inklusive målet - från Jordan Rossiters debut.