Gerrard: ''Vi måste bli bättre''

Bild till nyheten Gerrard: ''Vi måste bli bättre''
Steven Gerrard blev ännu en gång matchvinnare för Liverpool när han på stopptid satte en straffspark och säkrade tre poäng i Champions League-premiären mot Ludogorets Razgrad. Kaptenen säger dock att laget har mycket att lära och måste bli bättre.

''Det är alltid roligt att vinna en match där du tror att du gått miste om två poäng när det avgörs i slutminuterna. Det var rätt beslut från domaren. Vi gjorde en godkänd match, men inte mer än så'', sa Gerrard till Liverpools officiella hemsida.

''Vi har mycket att lära. Jag tycker att Ludogorets, precis som Aston Villa, skapade en hel del problem på kontringarna, så både jag och de andra grabbarna måste ta med oss detta.''

Gerrard, som historiskt sett har gjort flest mål för Liverpool inom Europaturneringarna, fick också frågor om 1-0-skytten Mario Balotelli.

''Du måste ge honom beröm. Han har kommit hit och alla väntar på att han ska göra sitt första mål. Han hade det tufft under stora perioder i kväll, men det är ett tecken på att han är en bra målskytt eftersom han fortsatte att kämpa.

''Jag tror att det är ännu viktigare hur han jobbar. Jag tror att fansen, mig själv och resten av laget var väldigt förväntansfulla över hur han skulle anpassa sig och jag tycker att han kämpar konstant - vilket räcker för mig.

''Härnäst ska vi resa till Basel och om vi lyckas ta ännu en trepoängare där är vi i en bra position. Vi analyserar alltid våra prestationer efter varje match i Liverpool och denna gången vill jag säga att vi måste bli bättre.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer