U19 krossade Ludogorets

Bild till nyheten U19 krossade Ludogorets
Liverpools U19 fick en pangstart på UEFA Youth League när de under tisdagseftermiddagen besegrade Ludogorets med hela 4-0 (3-0).

De första tre målen kom inom loppet av nio minuter i första halvlek, 30:e, 38:e och 39:e. Bilden är hämtad från Daniel Clearys 2-0-nick.

Sinclair fastställde också slutresultatet på en frisparksretur från inhoppande Harry Wilson när tre minuter återstod av matchen.

Liverpool var förstås det klart bättre laget och de irrationella yttrarna Kent och Ojo skapade massor av problem för de bulgariska gästerna. Spjutspetsen Jerome Sinclair, den yngste som någonsin dragit på sig den vackra A-lagströjan, borde minst ha gjort ett hattrick.

Nu hoppas vi på en favorit i repris om några timmar...