Sturridge borta i två-tre veckor

Bild till nyheten Sturridge borta i två-tre veckor
Liverpool Echo skriver att Daniel Sturridge blir borta i två till tre veckor som en följd av sin ankelskada han ådrog sig på Englands träning häromveckan. Sturridge har nu siktet inställt på en comeback i Merseyside-derbyt, men kanske blir det redan nästa helg.

Sturridge kommer att missa Liverpools ligamöte mot Aston Villa på lördagkväll, samt tisdagens Champions League-premiär mot Ludogorets Razgrad.

25-åringen är också ytterst tveksam till bortamatchen mot West Ham nästa helg och förväntas även stå över Ligacupmatchen mot Middesbrough veckan därpå.

Liverpool är dock hoppfulla att Sturridge ska ha läkt i tid till Merseyside-derbyt mot Everton den 27 september.

Anfallaren klev av ett träningspass för det engelska landslaget i fredags och de första rapporterna indikerade på att han ådragit sig en långtidsskada.

Klubben nu har kommit fram till att det rör sig om en lättare skada och Sturridge brukar normalt sett vara tillbaka innan uppsatt tidsplan. Liverpools medicinska team har därmed en stor tro på att han kan komma att delta på något sätt mot West Ham om en veckas tid.

Liverpool har efter ett starkt transferfönster desto större bredd i truppen och Brendan Rodgers kan välja att ge Rickie Lambert sin debut från start tillsammans med Mario Balotelli, eller välja att spela Philippe Coutinho, Lazar Markovic eller Adam Lallana.

Lallana har återhämtat sig helt från sin knäskada och är redo för sin första match i den röda tröjan.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer