Körschema Storträff Syd

Bild till nyheten Körschema Storträff Syd
Storträff Syd närmar sig nu med stormsteg och den 20 september smäller det ordentligt i Malmö när 350 röda intar O'Learys för matchen mot West Ham. Dessutom gästar inga mindre än John Barnes och Glenn Hysén.

Som ni säkert redan känner till är Storträff Syd fullbokad och det är 350 lyckliga personer som roffat åt sig en biljett till denna höjdardag.

Idag har vi glädjen att kunna presentera körschemat för dagen och för alla som ska komma vill vi poängtera vikten av att känna till de tider som gäller för insläpp etc. 

Datum: 20 september
Plats: O'Learys, Entré, Malmö
(Tredje våningen. Hela centret är under stor ombyggning, men hissarna går till tredje våningen och härifrån är det skyltat till O'Learys).

12.00: Insläppet startar! KOM I TID!
13.30: Insläppet stänger. Så kom ej för sent!
14.00: Hamburgerbuffé serveras (t.o.m ca 16.00)
15.30: Utlottningar av priser från SamDodds till de som anmälde sig innan d. 29/8 samt att Eurotravelsports kommer att lotta ut en resecheck á 5000 kr.
17.00: John Barnes intar scenen och berättar om sin fantastiska tid i Liverpool. Även vår hederspresident Glenn Hysén är på plats,
18.30: Matchstart, West Ham-Liverpool!
20.15: Matchen slut, eventuellt lite eftersnack från Mr Barnes!
21.00: De "organiserade" delarna upphör och O'Learys öppnar för allmänheten.

OBS! Eventuellt eftersläpp!

* Vi har efter möten med O'Learys också börjat undersöka möjligheten för ett eftersläpp av lite drygt 100 platser (ståplats och ingen mat inkluderad) och hoppas nu att vi kan få tillstånd till detta. I så fall kommer vi att släppa dessa platser i dörren klockan 16.00 och priset kommer att landa på 300 kr. Oavsett om man är medlem eller ej. I detta priset ingår allt som gäller för övriga deltagare, utöver mat och en gratis öl.

Under dagen har alla deltagare specialpriser i baren och det kommer bl.a. att säljas Stor Stark för 30 kr, samtidigt som O'Learys arbetar på att ta fram erbjudanden på både "stänkare" och drinkar. Utöver detta har man 20% på hela det ordinarie sortimentet. 

Alla deltagare har under dagen också fri tillgång till Bowling och flera arkadspel.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer