"Han är en talang i världsklass"

Bild till nyheten "Han är en talang i världsklass"
Brendan Rodgers tycker att Mario Balotelli är ett riktigt kap för Liverpool. Den 24-årige italienaren är Liverpool nionde värvning denna sommaren.

De sista formaliteterna slutfördes under måndagen och runt klockan 18 presenterades italienaren officiellt. Balotelli har en imponerande meritlista där han vunnit Champions League, Premier League, Serie A och EM-silver. 

Det var en mycket nöjd Brendan Rodgers som pratade med Liverpools officiella hemsida. Tränaren tror att italienaren kan nå sin fulla potential under hans tid i Liverpool.

"Den här övergången är oerhört viktig för klubben och jag tror vi har gjort en riktigt smart affär här. Det finns inga tvivel om Marios kunskaper på fotbollsplanen, han är en talang i världsklass. Dessutom har han väldigt mycket erfarenhet att spela i den absolut högsta nivån, speciellt för någon som är så ung."

"Han har gjort mål i Premier League, i Italien, i Champions League och för Italien i landskamper."

"Jag tror vi har infrastrukturen, kulturen och miljön att få ut det mesta av honom och hjälpa honom nå sin sanna potential. Vi är en stark grupp här, dedikerade att jobba hårt och han kommer blomma i att vara i denna miljön."

"Jag ser fram emot att jobba med honom och hjälpa honom utveckla sig som spelare. Jag är säker på att supportrarna kommer få honom att känna sig väldigt välkommen här."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer