''Jag kan bli en av de bästa i ligan''

Bild till nyheten ''Jag kan bli en av de bästa i ligan''
Lazar Markovic missade större delar av Liverpools försäsong med skadeproblem. Serben förväntas göra sin debut mot Manchester City i morgon, men är redan säker på sin sak: ’’Jag kan bli en av de bästa spelarna i Premier League’’, säger Markovic.

Markovic värvades från Benfica för en månad sedan och väntar på sin första tävlingsmatch i Liverpool-tröjan. Lazar blev dock inbytt i träningsmatchen mot Olympiakos men slet sönder en sena i sitt knä under USA-turnén vilket hållit honom utanför planen i ett par veckor.

Landslagsspelaren har blivit intervjuad av The Mirror och pratar frispråkigt om både klubbens kommande nyförvärv, Mario Balotelli, men också om sin egen karriär - och det råder inga tvivel över att han inte har självförtroendet. 

’’Jag ser fram emot Balotelli eftersom jag tycker om att spela med bra fotbollsspelare’’, sa Markovic innan han själv svängde in på fjolårets ligasäsong.

’’Jag tyckte att Liverpool var det bästa laget i ligan i fjol, och tycker också att de borde ha blivit vinnare. Endast tur blev avgörande i slutstriden.

’’Jag har kommit hit eftersom det först och främst är en av de bästa klubbarna i världen.

’’Men också eftersom jag nu spelar i världens bästa liga, och för Liverpool som är det starkaste och mest överlägsna laget. Det är min åsikt.

’’Jag har självförtroendet - och jag spelar med det jag känner inom mig.’’

Pappan var en duktig amatörspelare, och när scouter från Partizan Belgrad anlände i Markovics hemstad Cacak för att spana in den äldre brodern, Filip, slutade det med att den serbiska klubben också tecknade ett kontrakt med en 12-årig Lazar.

Fem år senare hade han gjort sin debut för förstalaget och vunnit tre ligatitlar i rad innan den portugisiska storklubben Benfica knackade på dörren.

’’Jag är redo att spela och kan bli en av de bästa spelarna i Premier League.

’’Kanske är jag så säker på min sak eftersom jag i slutändan blivit vinnare i varje säsong jag spelat'', avslutade Liverpools nummer 50.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer