''Vi måste fortsätta visa mod''

Bild till nyheten ''Vi måste fortsätta visa mod''
Raheem Sterling gjorde matchens första mål och slog den avgörande passningen till Daniel Sturridges 2-1 i gårdagens premiär mot Southampton. 19-åringen är säker på att Liverpool även kommer kunna leverera i de två kommande matcherna mot Man City och Tottenham.

''Om vi spelar som vi brukar kommer det att gå bra i de två matcherna'', berättade matchens bästa spelare för www.liverpoolfc.com. ''I dag visade vi mod och det är vad som krävs mot City nästa vecka.

''Vi kommer att åka dit och spela vårt vanliga spel, och förhoppningsvis plocka tre poäng. Förra säsongen hade vi också en tuff start men lyckades vinna trots allt.

''Det är precis vad vi kommer försöka göra - ta en match i taget. Vi lär göra vårt bästa nästa omgång och försöka vinna på nytt.

Raheem gav också sin analys kring söndagens match mot Southampton: ''Det var en väldigt tuff match i slutskedet och de gav allt de kunde. Men det viktigaste är att vi lyckades ta en trepoängare.

''Ibland är det inte speciellt vacker fotboll, men handlar om att lyckas få med sig ett resultat och det är vad vi gjorde. Dock spelade vi stundtals en fin fotboll.''

Förra säsongen hamnade Sterling i målprotokollet vid tio tillfällen och många tror att engelsmannen kan växa ut och bli en av Liverpools största stjärnor i år. Raheem avslöjade att han redan har satt upp ett par personliga mål för säsongen, men att det är något han håller för sig själv.

''Jag kan inte dela med mig av mina mål men förhoppningsvis kan jag uppnå dem denna säsongen. Jag försöker att ta det steg för steg i min utveckling och lärningsprocess.''


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer