Rodgers nöjd efter vinsten

Bild till nyheten Rodgers nöjd efter vinsten
Det var en nöjd Brendan Rodgers som dök upp på presskonferensen efter 2-0 segern mot Milan. Framförallt var managern nöjd med intensiteten, presspelet och passningsspelet. Han passade även på att berömma de båda målskyttarna.

Liverpool vann med 2-0 mot AC Milan i träningsturneringen Guinness International Champions Cup och är nu klara för final mot antagonisterna Manchester United. Joe Allen och Suso blev målskyttar för de röda. Rodgers talade efter matchen om hur nöjd han var med lagets form och fysiska status. 

"Jag tyckte passningsspelet var mycket bra ikväll. Vi håller i bollen och förflyttar den fint. När vi behövde försvara oss tyckte jag att vi var aggressiva i pressen och visade upp en bra intensitet. Jag tycker vi visade mod i vårt spel. Allt eftersom att vår fysiska status har blivit bättre tycker jag det syns att de taktiska aspekterna faller på plats."

Rodgers berömde även de två målskyttarna som han tycker visade prov på goda intentioner.

"Joe [Allen] var utmärkt. Han vann bollen, kom i position och hade otur som träffade stolpen. Jag tyckte att avslutet var bra, det var ett svårt läge men han tog till vara på det. Innan det andra målet hade vi en bra period där vi höll i bollen. Jag vill gratulera unge Suso, vi har jobbat med hans position för att få upp honom högre upp i banan och vinna boll. Han vann bollen, startade anfallet och avslutade bra."

Källa: liverpool.no


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer