"Vi måste fortsätta bli bättre"

Bild till nyheten "Vi måste fortsätta bli bättre"
Brendan Rodgers är tillbaka där allt startade för honom som Liverpoolmanager och pratade om vikten av att fortsätta jobba hårt för att ta klubben framåt.

Rodgers inledde sitt jobb med en försäsongsturné i USA, efter att han tagit över Liverpool under 2012. 

"Jag har varit i Boston efter det, men att få komma tillbaka hit med spelartruppen ger oss chansen att sätta oss ner och reflektera över de två åren som vi haft och titta på hur vi har förbättrat oss.", sade Rodgers under sin presskonferens.

"Jag är säker på att några av er som är här för två år sedan och nu känner mig bra, säkert hade frågetecken över vad som hände."

"Man hade förväntat sig en svår period, men det var varit ett par fina år. Vi kommer emellertid inte luta oss tillbaka utan vi kommer att fortsätta arbeta hårt i vår strävan att ta klubben framåt."

"Jag var 39 år då jag kom hit och det var ett stort jobb att ta efter en ikon som Kenny Dalglish. Vi visste att det skulle bli svårt att vända allt, men alla har dragit i samma riktning och det gör mig väldigt stolt."

"Personligen känner jag mig väldigt stolt och privilegierad att få vara manager i en så här klubb. Jag förlängde mitt kontrakt i somras, eftersom jag ser Liverpool som en plats att vara på i lång tid framöver."

"Jag vet att det ligger spännande tider framöver, med utbyggnaden av arenan och de unga spelarna som bara blir bättre och bättre. Vi vill ha en kamp om platserna i laget som får oss att tävla om de mest eftertraktade pokalerna och förhoppningsvis kommer det även gälla Champions League nu."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer