Rodgers om sommarens transfers

Bild till nyheten Rodgers om sommarens transfers
Brendan Rodgers har hunnit med att värva fyra nya spelare i transferfönstret än så länge. Än är han inte nöjd och hans planer är att fortsätta förstärka Liverpool med rätt sorts spelare.

Rodgers började med att värva de engelska VM-spelarna Rickie Lambert och Adam Lallana, två spelare med Premier League erfarenhet.

Dessutom har två unga och lovande spelare skrivit på i form av Emre Can och Lazar Markovic från Bayer Leverkusen respektive Benfica.

I och med attt Suarez är såld, Champions League står runt hörnet och aktiviteten av övriga toppklubbar i Premier League vill Rodgers förstärka mer, men bara om han känner att spelarna är värda priset.

"Förra året kände vi att vi aldrig hade tillräckligt med djup och i år är vi i Champions League, alltså måste vi säkerställa att vi har en så stark trupp som möjligt. Vi har fått in rätt typ av spelare. Men vi kommer inte bara spendera för spenderandets skull. Spelarna vi har värvat är spelare som kommer göra oss bättra."

Rodgers är medveten om att i och med att Suarez såldes tappas mycket av den offensiva kraften Liverpool hade förra säsongen. Inför nästa säsong hoppas Rodgers att flera spelare kliver fram och hittar nätet.

"När Sturridge spelade på topp visade han vilka kvaliteter han har. Vi måste komma ihåg att styrkan förra säsongen inte låg på enskilda spelare, det handlar om hela laget." 

"När jag kom till laget pratade folk om hur Suarez inte gjorde tillräckligt mycket mål, inte fick tillräckligt mycket chanser och inte förvaltade dem bra nog. Men de senaste två säsongerna har vi visat att om vi skapar så mycket chanser kommer vi också göra mycket mål. Vi måste komma ihåg att även om Suarez gjorde 31 mål förra säsongen gjorde resten av laget 70 till. Det finns en mängd spelare som kan göra mål i truppen och vi kommer ta in fler spelare som kan hjälpa till att hålla offensiven stark."

Källa: liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer