Rodgers kommentar om Suarez

Bild till nyheten Rodgers kommentar om Suarez
Brendan Rodgers säger följande om försäljningen av Luis Suarez...

''Luis är en väldigt speciell spelare och jag tackar honom för rollen han har spelat i laget de två senaste säsongerna under min tid som tränare för Liverpool.

''Jag tror att han hade varit den första att erkänna att han förbättrat sig som spelare under denna period. Han har dragit stor nytta av att vara här, precis som vi gjort av honom. 

''Klubben har gjort allt de kan under en längre tid för att försöka behålla Luis. Det är med stor motvilja och efter långa diskussioner vi dock har beslutat oss att acceptera hans önskan att flytta till Spanien för nya erfarenheter och utmaningar. Vi önskar honom och hans familj all lycka till, och kommer alltid se dem som våra vänner. 

''Vi är fokuserade på framtiden av klubben, och kämpar för att fortsätta utvecklingen vi gjort och bygga på fjolårets Premier League-säsong. 

''Jag är säker på att vi kommer förstärka laget och bli starkare till nästa säsong när vi kommer fightas på alla fronter: i de inhemska turneringarna och i världens största klubbturnering, Champions League. 

''Om det finns en sak som klubbens historia lär oss är det att ingen är större än Liverpool FC. Jag hoppas att våra supportrar fortsätter att drömma och tro på att vi går i rätt riktning och fortsätter att förbättra oss. Tillsammans kommer vi nå all framgång som vi längtar efter och förtjänar.'' 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer