Enrique tillbaka i träning

Bild till nyheten Enrique tillbaka i träning
José Enrique missade större delar av den gångna säsongen med skadeproblem och fick följa titeljakten från sidlinjen, men spanjoren var tillbaka under gårdagens träningspass i samband med förberedelserna inför kommande säsong.

''Jag har redan varit här i en vecka'', berättade Enrique för Liverpoolfc.com.

''Jag är väldigt glad och har väntat länge på detta. Jag känner mig bra och ser fram emot att kunna delta i matcher igen.

''Du kan arbeta på egen hand, men det är annorlunda när du har andra runt omkring dig. De har berättat att jag måste gå framåt, sakta men säkert, eftersom jag inte vill ha något tillbakaslag i rehabiliteringsprocessen.

''Jag har jobbat med fystränarna och tog bara en paus på en vecka, men under de resterande delarna av semestern har jag jobbat eftersom jag vill vara helt skadefri denna säsong.''

Enrique förbereder sig inför sin fjärde säsong som Liverpool-spelare, och för första gången deltar klubben i Champions League under vänsterbackens tid på Merseyside.

''Nästa säsong har vi fyra turneringar så alla kommer att få speltid. Om du inte får chansen i den ena turneringen, kommer du få det i en annan. Alla ser fram emot det.

''Givetvis är det fortfarande ett par spelare som ska återvända från VM, men jag märker att alla ser fram emot säsongen. Atmosfären är fantastisk, som alltid, och alla ser verkligen fram emot det'', avrundade José.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer