Hyypiä om Emre Can

Bild till nyheten Hyypiä om Emre Can
Sami Hyypiä tränade Bayer Leverkusen under stora delar av säsongen 2013-14 och har därför bra koll på sin före detta adept Emre Can. Hyypiä menar att Can kommer bli en hit på Anfield tack vare Cans härliga inställning.

Sami Hyypiä tränade Bayer Leverkusen stora delar av förra säsongen men fick lämna när Leverkusens form sviktade. Nu har han återkommit till England i och med att han tagit över Championshiplaget Brighton & Hove Albion.

Hyypiä är inte sen att ösa beröm över Liverpools senaste värvning Emre Can. Enligt Hyypiä har Can allt som behövs för att lyckas i den röda tröjan.

"Emre är en av de där spelarna som alltid ger 100 % på planen. Han är en väldigt dynamisk spelare och är även fysiskt mogen för sin ålder. Han är en teknisk spelare och gör alltid de enkla sakerna perfekt, med full koncentration. Jag tror han kommer ha en fantastisk karriär i Liverpool."

"Med hans arbetsmoral vet jag att Liverpoolfansen kommer älska honom. Han behövde göra det här steget framåt i sin karriär och Liverpool är en perfekt klubb för honom där han kan fortsätta förbättra sig."

"Han är väldigt skicklig och är bra på att spela enkelt. Jag tror han passar Liverpools sätt att spela och hans fysik kommer komma väl till pass i Premier League. Jag var väldigt glad när jag såg att han skrivit på för Liverpool, nu ser jag fram emot att se honom spela i Premier League."

Källa:Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer