Carra: Säljs om budet är det rätta

Bild till nyheten Carra: Säljs om budet är det rätta
Jamie Carragher tror inte att Luis Suarez någonsin kommer att förändra sitt beteende och att vi kan räkna med fler bit-attacker i framtiden. Carra är också övertygad om att Liverpool nu är beredda att sälja om Barcelona eller Real Madrid lägger in ett bud.

"Han har förlorat fokus och jag tror inte han kommer att ändra sig", skriver den den förre Liverpoolförsvararen i sin spalt i Daily Mail.

"Känslan jag har är att Liverpool kommer att känna sig lättade om det kommer in ett bud som är tillräckligt högt. Om beloppet är tillräckligt lukrativt så är jag övertygad om att Suarez kommer att säljas i sommar. Men kan kan ju fundera på om Barcelona och Real Madrid har blivit skrämda över vad de fick se i Natal."

"Han är en fantastisk spelare och det är just därför som fansen fortsätter att stötta honom. Men nu tror jag till och med att fansen inser att dessa händelser är något som klubben kan vara utan."

"Och det är just detta som är problemet med Luis. Även om han är en extremt begåvad spelare så kommer dessa händelser att fortsätta att prägla hans karriär. Han kommer att bli ihågkommen som den som bet motståndare."

"Men Luis är inte som Charles Itandje, Kamerun-målvakten som sparkades av Liverpool 2009 efter dåligt uppträdande under Hillsborough-ceremonin på Anfield. Itandje var inte bra nog. Han hade dessutom dålig attityd och skulle aldrig få spela. Man kan inte säga detsamma om Luis, men det kommer ändå till en punkt när 'nog är nog'."

"Jag kan bara inte fatta det. Jag har jobbat med Luis varje dag i två och ett halvt år. När du tillbringar så mycket tid i hans sällskap så är det svårt att förstå att han är i stånd att göra sådana saker som att bitas. Han är i grunden en lugn kille. Han är ingen som försöker göra upp med någon på träningarna om det inte går hans väg. Visst, han har en enorm önskan att vinna, men det är inte olikt andra toppspelare."

"Han är en speciell fotbollsspelare eftersom han gör otroliga mål, hans teknik, otroliga fysisk och entusiasm. Han pressar sig själv till det yttersta, men det betyder inte att vi ska acceptera ögonblick av galenskap."

"Jag är säker på att Luis är helt förtvivlad just nu. När han bet Ivanovic kunde vi alla se hur påverkad han var under lång tid efteråt. Han var helt knäckt och det var också hans fru Sofia."

"Jag vill inte försvara honom. Jag gjorde det inte efter Ivanovic-historien och jag har inte ändrat mig nu. Luis handlingar är skamliga, han uppför sig som han är på en lekplats. Det krossar också tron att han någonsin kan bättra sig, trots allt som Liverpool har gjort för honom."

"Förra säsongen gav positiva signaler. Han fick bara sex gula kort och drog fördel av den filosofi som Brendan Rodgers kallar "match management", som går ut på att spelarna håller sig lugna under matcherna."

"Dr Steve Peters är på varje Liverpoolmatch av olika orsaker, men en del av det handlar om att analysera "impulse management" och studera hur spelarna reagerar i pressade situationer. Systemet fungerade utmärkt ifjol eftersom Liverpool vann Fairplay-ligan."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer