Robbowan's Tuppence: Det är mycket Suarez nu...

Bild till nyheten Robbowan's Tuppence: Det är mycket Suarez nu...
Transferrykten, skadeuppehåll, sågad på presskonferenser, mål... Det är mycket Suarez just nu!

Det är mycket Luis Suarez i media just nu.

När LS åkte på smällen i ligans avslut skickade jag ett sms till polarna som satt på Friends för att se gnaget... "TOKRÖTT!!! Men nej. Ser illa ut..."

Ett skadeuppehåll inför VM var ju inte vad som stod på den uruguayanska önskelistan.

När VM väl börjar syns det hur mycket Suarez saknas. Från sin bänk ser man hur han vill slänga sig in i den, utan honom, impotenta laguppställningen där Cavani visar framfötterna lika mycket som han gör i ett PSG utan Zlatan. Frustrerad får han sitta kvar.

...Under tiden drar transferryktena igång på fullt allvar. Real är nästa adress... Nej, Barca kanske vill lägga 65 eller är det 80 mille... Fast med Alexis Sanchez som en delbetalning.

England härnäst. Vår lille Liverpoolbekanting Roy Hodgson säger att Suarez inte är världsklass på samma nivå som Messi och Cristiano Ronaldo - för han har inte bevisat sig på denna nivå. Efter att krutröken lagt sig har han fler mål i VM-historien än de två tillsammans. Lika många mål som Raul, fler mål än Johann Cruijff, fler mål än Zlatan Ibrahimovic...

Men han är inte världsklass. Det andra målet var lite turligt även om det första var ganska snyggt enligt Roy. Att en kille som är huvudet kortare än alla spelare i England - Raheem Sterling undantagen - gör mål med skallen har inget med tajming, spelförståelse och målsinne att göra.

Att han skaffar sig utrymme där lite utrymme finns är lite turligt.

...PSG och Chelsea vill ju också köpa Suarez tror jag...

Italien eller Uruguay slår Costa Rica följe till utslagningarna. Ikväll 18:00 kan en kille på rehab ta Uruguay vidare mot ett statiskt och långsamt spelande Italien vars backar ser ut som den svagaste länken - när hände det senast?

... Men Suarez är inte världsklass!

You'll Never Walk Alone! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer