Senaste dygnens spelarrykten

Bild till nyheten Senaste dygnens spelarrykten
Richards, Markovic, Sanchez, Yarmanlenko, Firmino är namn som kopplats samman med en övergång till Liverpool de senaste dygnen. Här följer en sammanställning från mediebruset.

Hakan Calhanoglu ser ut att välja Bayer Leverkusen före Liverpool, som följt spelaren under lång tid. Men hittills har Hamburg inte fått något konkret bud.

Bild

* * * * * *

Den skadedrabbade anfallaren Samed Yesil ser ut att vara på väg bort från Liverpool. Turkiska Trabzonspor är intresserade och ska också ha lämnat in ett bud på tysken till Liverpoolledningen.

x x x x x x

Daily Mirror

* * * * * *

Micah Richards är ett givet transfermål fi sommar, då Manchester City har signerat Bacary Sagna från Arsenal. Brendan Rodgers är beredd att buda 7 miljoner pund för 25-åringen, som både kan spela högerback och mittback.

Daily Star

x x x x x x

Liverpool ska vara beredda att punga ut med 25 miljoner pund för serben Lazar Markovic. Enligt uppgift har både spelaren själv och Benfica lämnat positiva signaler. Liverpool har följt Markovic i månaden och Benfica är beredda att sänka prislappen från 30 till 25 miljoner pund. 

Även Chelsea har visat intresse, men enligt uppgift vill Markovic själv till Anfield. Brendan Rodgers hoppas att klubbarna snabbt kan enas om en deal. Liverpools chanser ökar om Benfica kan finna en ersättare och portugiserna vill gärna ha Manchester Uniteds Nani.

Sunday People

* * * * * *

Liverpool ska vara beredd att betala 27 miljoner pund för Barcelonas ytter Alexis Sanchez, sedan man imponerats av chilenarens insatser mot Australien i VM häromkvällen. Från spanskt håll påstås det att Barcelona är villiga att sälja bara man får ett passande belopp. Manchester United vill också ha Sanchez, men spelaren själv önskar sig Champions League-fotboll nästa säsong.

Sportsmole

x x x x x x

Liverpool misslyckades att värva Adam Lallana från Southampton innan VM startade. Nu är Tottenham beredda att kliva in i jakten. Ägaren Daniel Levy hoppas att Lallanas goda förhållande med deras nya manager Mauricio Pochettino kan räcka för att få Lallana att välja White Hart Lane istället. Liverpool är fortfarande med i jakten, men har Sunderlands Adam Johnson ett möjligt alternativ.

Mail on Sunday

* * * * * *
Liverpool och Chelsea har en dragkamp om den ukrainske yttern Andriy Yarmanlenko. 24-åringen har länge varit ett transfermål för Brendan Rodgers, men misslyckades förra sommaren då Dynamo Kiev krävde 23 miljoner pund. Nu ska prislappen vara sänkt till 15 och därmed är Liverpool beredda att sätta sig vid förhandlingsbordet igen.

Daily Star

x x x x x x

Hoffenheims mittfältare Roberto Firmino är en spelare som Liverpool har följt i flera månaders tid. Nu vill Brendan Rodgers säkra ett avtal med den 22-årige spelaren. Enligt rapporter i Tyskland är Ian Ayre på väg att resa och förhandla med Hoffenheim inom de närmaste dagarna. Firmino är en offensiv mittfältare som också kan spela som anfallare eller på en kant. Han gjorde 16 mål på 33 Bundesligamatcher den gångna säsongen och hade 11 målgivande passningar. Han värdesätts till cirka 15-20 miljoner pund.

Metro

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer